Turn signals not working


Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #36040
    TheRock3tBunny
    Participant

    Straight and to the point is… my turn signals don’t work. Even when I flip the turn signal, it doesnt even show up on the dash that I turned them on.

     

    I have checked every fuse I can find and dont see anything unplugged

    #36069
    asphaltrocketeer
    Participant

    Your dashboard can’t show what’s not working. So this is nothing to worry about.

    Did you change anything recently on your bike?
    Is there still a warranty on your Vitpilen?
    If both questions are answered with no start checking the relais first.

    #36071
    TheRock3tBunny
    Participant

    No I mean when you flip a turn signal on, you see the green arrow blinking on your dash, but that isn’t there so its like the switch isn’t working. I took the bike in to the shop over a year ago bc traction control wouldn’t turn off. got the bike back and I later realized the turn signals didn’t work. So then I moved, and now a year and a half later im back to the same location in Henderson, NV. Im assuming they wont take my word saying it was them so long ago, so im trying to figure out where I should check on the bike. Maybe they forgot to plug something in… just not sure where that would be. Thanks

    #36097
    asphaltrocketeer
    Participant

    I still don’t get it, I’m sorry. It’s just the green arrow on your dashboard which doesn’t work?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.